DE KAFT VERHUIST OP 13/2 NAAR NEDERKOUTER 8 TE GENT
TOT 30/1 EXTRA KORTINGEN IN DE WINKEL IN DE HUIDIGE WINKEL


De deal

Linda Davies

De deal - Linda Davies
De deal achterflap
  • Bindwijze: Paperback
  • Conditie: ongelezen, lichte kastslijtage
€4,50
Slechts 1 exemplaar op voorraad
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 7
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent

Flaptekst

Twee vrouwen - een bankier en een undercovera-gente… een diamantmijn in Vietnam… een corrupte zakenman ui Hongkong… een man achter de schermen… en een deal die gesloten moet worden…

M16 wil Robbie Frazer te pakken nemen — een foute Hongk zakenman van legendarische rijkdom en macht, die wapens verkoopt aan de Chinezen. Het lokaas — een diamantmijn in Vietnam — zal hem door twee vrouwen, eens vriendinnen in Oxford, voorgeschoteld worden. De eerste, Eva Cunningham, is een undercover-agente en voormalig heroïneverslaafde, met een gegronde reden om Frazer te haten. De tweede, Cassie Stewart, een succesvolle venture-capitalist in de City, kan voor het benodigde kapitaal voor deze deal zorgen. Wat zij niet weet is dat zij een sleutelrol zal vervullen in een spel om Frazer in de val te lokken — een spel dat zijn climax vindt in een genadeloze achtervolging in de Vietnamese jungle.

Linda Davies is een in Oxford opgeleide ex-‘killer banker’ uit de Londense City die haar baan opgaf om zich geheel aan het schrijven te wijden. Haar debuutroman De Bank’ was een 44 wereldwijde bestseller en bezorgde haar de bijnaam ‘de vrouwelijke John Grisham’.

Specificaties

ISBN9789024526116
TaalNederlands
Originele taalEngels
Aantal pagina's317
UitgeverijLuitingh
Publicatiedatum1996

Onderwerpen

britse schrijfsters
  • Zoek een boek

Klanten vertellen

"Beste Leen, De boeken zijn van de morgen aangekomen. Alles was perfect. Goede verpakking : geen enkel probleem. Dank voor alles en tot volgende keer."
Georges S. uit Rixensart, België (4/8/2016)

"De eerste boeken die binnenkwamen heb ik besteld bij dekaft.be, hier zijn boeken die tweedehands zijn, maar in principe zo goed als nieuw zijn. Daardoor heb je gewoon nog mooie boeken voor een goedkoop prijsje! [...] Ik heb veel mensen gezien die zo hun twijfels hadden over dekaft.be of welke andere tweedehands boekenwinkel ook, ik wil de twijfels rondom dekaft.be uit de wereld helpen. Wat ik binnenkreeg waren gewoon splinternieuwe boeken, ze worden dus wel zorgvuldig uitgezocht. Nog een leuk puntje was dat ik er boekenleggers bij kreeg[...]. Ik raad jullie aan om snel eens een kijkje te nemen op www.dekaft.be!"
Henriet v. W. uit Buitenpost, Nederland (29/6/2016)

"Bedankt voor de vlotte levering en de mooie nieuwjaarswens! Ik ben blij dat mijn dochter Mette-Marit nu ook het boek Rossy, dat krantenkind kan lezen waar ik zo mooie herinneringen aan heb."
Evelyne V. uit Sint-Amandsberg, België (12/1/2017)

Maak een afspraak met De Kaft