Christian Denis is een van de meest getalenteerde chefs van België. Samen met zijn vrouw, kinderen en schoonkinderen maakte hij van Clos St. Denis een paradijs van de goede smaak. Het restaurant kreeg twee Michelinsterrenen wordt geprezen in gastronomische gidsen. Met grote liefde voor het vak is hij de inspirator van talrijke jonge chefs.
Marc Declercq is culinair journalist en auteur. Hij is de samensteller van de Feeling restaurantgidsen, schrijft culinaire reportages, reisverhalen en bijdrages over lifestyle voor diverse tijdschriften en kranten. Hij maakte voor Lannoo onder meer Feestelijk koken met Felix Alen en Kristof Coppens kookt zuiderse smaken en is medeauteur van het Handboek Gastronomie.
Fotograaf Cees Roelofs drong al heel vlug door tot de internationale top van de reclamefotografie en in 1995 ontving hij de Kodak European Gold Award. Inmiddels geldt Roelofs ook als een van de beste fotografen van de Lage Landen.
Dit boek werpt een blik achter de schermen van het tweesterrenrestaurant Clos St. Denis en vertelt het smakelijke verhaal van een culinaire familie. U leest meer over de dagelijkse zoektocht naar authentieke producten waarmee Christian Denis en Wim verfijnde gerechten maken, over de zorg voor de klanten van Denise en Nathalie, over de oog- en tongstrelende patisserie van Véronique en over wijnfanaat Renaud, die meer dan 1650 verschillende wijnreferenties beheert. U leeft mee met een gastvrije familie die van elke maaltijd in Clos St. Denis een feest weet te maken. Met meer dan 40 verrukkelijke recepten om thuis uit te proberen en zelf te koken als een tweesterrenchef.
ISBN | 9789020947199 |
Taal | Nederlands |
Aantal pagina's | 176 |
Afmetingen | 300 x 240 x 20 mm |
Uitgeverij | Lannoo Uitgeverij |
Publicatiedatum | 23-10-2002 |
"Beide boeken werden vandaag geleverd. Prima staat. Zeer snelle service waarvoor mijn dank en waardering."
Marc H. uit Mechelen, België (30/8/2016)
"Beste Leen, De boeken zijn van de morgen aangekomen. Alles was perfect. Goede verpakking : geen enkel probleem. Dank voor alles en tot volgende keer."
Georges S. uit Rixensart, België (4/8/2016)
"Bedankt voor de ontvangst vandaag. Ik ben heel erg tevreden over mijn 'buit'. Ik kom zeker eind van de week nog eens langs."
Dries B. uit Gent, België (5/3/2017)