Boekhandel De Kaft >Webwinkel > Eten, drinken en koken > Kookboeken > Clos St. Denis

Clos St. Denis

De chef en zijn familie

Marc Declercq

Clos St. Denis - Marc Declercq
Clos St. Denis achterflap
  • Bindwijze: Hardcover
  • Conditie: ongelezen, licht beschadigd,
€14,50 €10,15
Slechts 1 exemplaar op voorraad
1-8 dagen levertermijn
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 8
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent: dinsdag tot zaterdag, 10.30 tot 18 uur

Flaptekst

Christian Denis is een van de meest getalenteerde chefs van België. Samen met zijn vrouw, kinderen en schoonkinderen maakte hij van Clos St. Denis een paradijs van de goede smaak. Het restaurant kreeg twee Michelinsterrenen wordt geprezen in gastronomische gidsen. Met grote liefde voor het vak is hij de inspirator van talrijke jonge chefs.

Marc Declercq is culinair journalist en auteur. Hij is de samensteller van de Feeling restaurantgidsen, schrijft culinaire reportages, reisverhalen en bijdrages over lifestyle voor diverse tijdschriften en kranten. Hij maakte voor Lannoo onder meer Feestelijk koken met Felix Alen en Kristof Coppens kookt zuiderse smaken en is medeauteur van het Handboek Gastronomie.

Fotograaf Cees Roelofs drong al heel vlug door tot de internationale top van de reclamefotografie en in 1995 ontving hij de Kodak European Gold Award. Inmiddels geldt Roelofs ook als een van de beste fotografen van de Lage Landen.

Dit boek werpt een blik achter de schermen van het tweesterrenrestaurant Clos St. Denis en vertelt het smakelijke verhaal van een culinaire familie. U leest meer over de dagelijkse zoektocht naar authentieke producten waarmee Christian Denis en Wim verfijnde gerechten maken, over de zorg voor de klanten van Denise en Nathalie, over de oog- en tongstrelende patisserie van Véronique en over wijnfanaat Renaud, die meer dan 1650 verschillende wijnreferenties beheert. U leeft mee met een gastvrije familie die van elke maaltijd in Clos St. Denis een feest weet te maken. Met meer dan 40 verrukkelijke recepten om thuis uit te proberen en zelf te koken als een tweesterrenchef.

Specificaties

ISBN9789020947199
TaalNederlands
Aantal pagina's176
Afmetingen300 x 240 x 20 mm
UitgeverijLannoo Uitgeverij
Publicatiedatum23-10-2002

Onderwerpen

chef kok gastronomie

Lukrake boeken

Iedere gelijkenis met bestaande voorkeuren en aankopen berust op louter toeval

  • In een Franse keuken
  • In een Franse keuken

  • Susan Herrmann Loomis
  • €14,00
  • The Voyages of Columbus
  • The Voyages of Columbus

  • Rex and Thea Rienits
  • €10,00 €7,00
  • Beatrice en Vergilius
  • Beatrice en Vergilius

  • Yann Martel
  • €8,00
  • Hier heb ik weer wat nieuws in d'hand
  • Hier heb ik weer wat nieuws in d'hand

  • Willy L. Braekman
  • €22,00
  • Misdaad
  • Misdaad

  • Irvine Welsh
  • €10,00

Klanten vertellen

"Bedankt voor de ontvangst vandaag. Ik ben heel erg tevreden over mijn 'buit'. Ik kom zeker eind van de week nog eens langs."
Dries B. uit Gent, België (5/3/2017)

"Het "Dürer"-boek is goed aangekomen. Dank U wel voor de vlotte afhandeling van mijn bestelling."
Jozef C. uit Ninove, België (5/3/2016)

"Zo professioneel!"
Natacha P. uit Sint-Niklaas, België (25/6/2016)