The grand tour of Indian cuisine - all in one top-value cookbook
Tink of all the succulent and aromatic dishes you’ve relished in your favourite Indian restaurants. Now think of the joy of serving up these ever-popular recipes at your own dinner table.
This valuable new book gives you enough range to prepare any variety of Indian meal, including regional specialities, vegetarian menus and many exotic ideas for starters, side-dishes and seasonings. (Over 30 kinds of curry sauce alone!)
Equally suitable for beginners or experienced Indian cooks. Ideal for gourmet dinner-parties, but handy for snacks and salads too.
With 1000 recipes to chooose from, you’ll never need another Indian cookbook.
ISBN | 9780572018634 |
Taal | Engels |
Aantal pagina's | 448 |
Uitgeverij | Foulsham |
Publicatiedatum | 1994 |
"Vandaag het boek ontvangen, dank daarvoor. Het is voor mij speciaal omdat Ingnace Vervaet mijn schoonvader was en nu mijn dochter, zijn kleinkind, door het lezen van het boek een beter beeld kan krijgen van opa want daar weet zij helaas niet veel meer van te herinneren."
Marijke E. uit Den Haag, Nederland (19/4/2017)
"Dank voor zending. Het boek heb ik gisteren in goede orde ontvangen. Ik geniet er reeds van."
Yvon N. uit Breda, Nederland (23/4/2017)
"Dank u wel voor de snelle levering van dit prachtige boek. Het ziet er echt nog heel mooi uit! De verzendkosten vielen me ook alles mee. Heel blij mee!"
Geertje O. uit Barneveld, Nederland (22/4/2017)