The grand tour of Indian cuisine - all in one top-value cookbook
Tink of all the succulent and aromatic dishes you’ve relished in your favourite Indian restaurants. Now think of the joy of serving up these ever-popular recipes at your own dinner table.
This valuable new book gives you enough range to prepare any variety of Indian meal, including regional specialities, vegetarian menus and many exotic ideas for starters, side-dishes and seasonings. (Over 30 kinds of curry sauce alone!)
Equally suitable for beginners or experienced Indian cooks. Ideal for gourmet dinner-parties, but handy for snacks and salads too.
With 1000 recipes to chooose from, you’ll never need another Indian cookbook.
ISBN | 9780572018634 |
Taal | Engels |
Aantal pagina's | 448 |
Uitgeverij | Foulsham |
Publicatiedatum | 1994 |
"Vandaag is het boek aangekomen. Ik wil u hartelijk bedanken voor de moeite en het lieve kaartje."
Olaf H. uit Voorhout, Nederland (30/1/2016)
"Bedankt voor de vlotte levering en de mooie nieuwjaarswens! Ik ben blij dat mijn dochter Mette-Marit nu ook het boek Rossy, dat krantenkind kan lezen waar ik zo mooie herinneringen aan heb."
Evelyne V. uit Sint-Amandsberg, België (12/1/2017)
"Dank voor zending. Het boek heb ik gisteren in goede orde ontvangen. Ik geniet er reeds van."
Yvon N. uit Breda, Nederland (23/4/2017)