Wat is het geheim om een perfect pastadeeg te bereiden? Wat is een bruine fond? Hoe bind ik een gebraad vast? Hoe maak ik artisjokken schoon? In dit boek krijgt u een antwoord op al uw vragen en vindt u snel de geheimen en technieken om heerlijke gerechten op tafel te toveren. In elk hoofdstuk wordt vermeld welk keukengerei u nodig hebt en krijgt u een reeks gemakkelijke en smakelijke recepten.
ISBN | 9789086223497 |
Taal | Nederlands |
Aantal pagina's | 510 |
Uitgeverij | Allegrio |
Publicatiedatum | 2008 |
"Vandaag is het boek aangekomen. Ik wil u hartelijk bedanken voor de moeite en het lieve kaartje."
Olaf H. uit Voorhout, Nederland (30/1/2016)
"Zo professioneel!"
Natacha P. uit Sint-Niklaas, België (25/6/2016)
"Ik zag net je Facebookpagina en kwam zo op je website terecht. Wat een mooi verhaal! Ik bewonder je en hoop eens in je woonkamer-boekenwinkel terecht te komen. Woon zelf in Brussel en ik denk niet dat we hier zoiets hebben. Veel plezier nog met de winkel en de klanten!"
Gaby K. uit Brussel, België (5/3/2017)