DE KAFT VERHUIST OP 13/2 NAAR NEDERKOUTER 8 TE GENT
TOT 30/1 EXTRA KORTINGEN IN DE WINKEL IN DE HUIDIGE WINKEL


Atlas van historische plaatsen in de Lage Landen

A.F. Manning

Atlas van historische plaatsen in de Lage Landen - A.F. Manning
Atlas van historische plaatsen in de Lage Landen achterflap
Dit boek is niet meer op voorraad

Flaptekst

Op vele plaatsen in de Lage Landen is het rijke verleden van onze streken nog tastbaar aanwezig. Van belangrijke gebeurtenissen en ontwikkelingen kunnen de stille getuigen gezien, betast, gefotografeerd en gefilmd worden door eenieder die oog en gevoel heeft voor wat zich in de eeuwen vóór de onze in België en Nederland heeft afgespeeld.

Dit boek biedt uit die historische plaatsen een representatieve keuze die zowel een leidraad kan zijn voor een actief ‘geschiedkundig toerisme’ als een eerste aanzet tot verdere bestudering van ons boeiende verleden.

Specificaties

ISBN9789027494733
TaalNederlands
Aantal pagina's256
UitgeverijHet Spectrum
Publicatiedatum1981

Onderwerpen

Lage Landen
  • Zoek een boek

Klanten vertellen

"Beste Leen, De boeken zijn van de morgen aangekomen. Alles was perfect. Goede verpakking : geen enkel probleem. Dank voor alles en tot volgende keer."
Georges S. uit Rixensart, België (4/8/2016)

"Mijn laatste bestelling heb ik vorige week in prima staat ontvangen, waarvoor mijn hartelijke dank."
Henk M. uit Hedel, Nederland (28/1/2016)

"De eerste boeken die binnenkwamen heb ik besteld bij dekaft.be, hier zijn boeken die tweedehands zijn, maar in principe zo goed als nieuw zijn. Daardoor heb je gewoon nog mooie boeken voor een goedkoop prijsje! [...] Ik heb veel mensen gezien die zo hun twijfels hadden over dekaft.be of welke andere tweedehands boekenwinkel ook, ik wil de twijfels rondom dekaft.be uit de wereld helpen. Wat ik binnenkreeg waren gewoon splinternieuwe boeken, ze worden dus wel zorgvuldig uitgezocht. Nog een leuk puntje was dat ik er boekenleggers bij kreeg[...]. Ik raad jullie aan om snel eens een kijkje te nemen op www.dekaft.be!"
Henriet v. W. uit Buitenpost, Nederland (29/6/2016)

Maak een afspraak met De Kaft