DE KAFT VERHUIST OP 13/2 NAAR NEDERKOUTER 8 TE GENT
TOT 30/1 EXTRA KORTINGEN IN DE WINKEL IN DE HUIDIGE WINKEL


Atlas van de planeten

Chriet Titulaer

Atlas van de planeten - Chriet Titulaer
Atlas van de planeten achterflap
  • Bindwijze: Hardcover
  • Conditie: tweedehands, lichte slijtage aan de hoeken van de kaft
€4,00
Slechts 1 exemplaar op voorraad
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 7
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent

Flaptekst

Drs. Chriet Titulaer kreeg landelijke bekendheid door zijn televisiecommentaar bij de eerste landing van de mens op de maan. Hij studeerde wis- en natuurkunde met als hoofdvak sterrenkunde aan de Rijksuniversiteit te Utrecht. Eind 1967, kort nadat hij was afgestudeerd, ging hij op uitnodiging van Prof. Dr. G. P. Kuiper naar de Verenigde Staten om deel uit te maken van een door de NASA betaalde studiegroep voor analyse van maanfoto’s. In 1969 verleende de ESRO (Europese Organisatie voor Ruimte) hem een fellowship. Na een periode van twee jaar op de sterrenwacht in Parijs in het kader van het fellowship is hij in Nederland teruggekeerd, waar hij de eindredactie van een aantal Teleac-cursussen op zich heeft genomen. Behalve vele artikelen in dagbladen en tijdschriften publiceerde hij bij Agon Elsevier het boek Maanonderzoek.

De mens is op de maan geland; de volgende grote stap zal zijn een bemande landing op een van de planeten, in eerste instantie op Mars. In dit boek is aan elke planeet een rijk geïllustreerd hoofdstuk gewijd: aan Venus, de gesluierde planeet, aan Mars met zijn rode woestijnen, aan Saturnus met de ringen. De nieuwste foto’s, vaak gemaakt uit ruimtevaartuigen, zijn opgenomen en voorzien van uitgebreid commentaar. De atlas geeft een actuele beschrijving van onze kennis van de planeten en zal daardoor in de komende jaren een boeiende gids zijn bij de verdere exploratie van ons zonnestelsel.

Specificaties

ISBN9789010102188
TaalNederlands
Aantal pagina's135
UitgeverijElsevier
Publicatiedatum1971

Onderwerpen

planeten
  • Zoek een boek

Klanten vertellen

"Mijn laatste bestelling heb ik vorige week in prima staat ontvangen, waarvoor mijn hartelijke dank."
Henk M. uit Hedel, Nederland (28/1/2016)

"Bedankt voor de vlotte levering en de mooie nieuwjaarswens! Ik ben blij dat mijn dochter Mette-Marit nu ook het boek Rossy, dat krantenkind kan lezen waar ik zo mooie herinneringen aan heb."
Evelyne V. uit Sint-Amandsberg, België (12/1/2017)

"Bedankt voor de ontvangst vandaag. Ik ben heel erg tevreden over mijn 'buit'. Ik kom zeker eind van de week nog eens langs."
Dries B. uit Gent, België (5/3/2017)

Maak een afspraak met De Kaft