DE KAFT VERHUIST OP 13/2 NAAR NEDERKOUTER 8 TE GENT
TOT 30/1 EXTRA KORTINGEN IN DE WINKEL IN DE HUIDIGE WINKEL


Afstand van Amerika

Pearl Abraham

Afstand van Amerika - Pearl Abraham
Afstand van Amerika achterflap
Goodreads waardering - 14 beoordelingen
3.12
  • Bindwijze: Paperback
  • Conditie: ongelezen, nieuwstaat
€6,00
Slechts 1 exemplaar op voorraad
Dagelijkse verzending
Verzendkost België: € 5
Verzendkost Nederland: € 7
Andere landen op aanvraag - Please enquire for other destinations
Ophalen in Gent

Flaptekst

Deena wil trouwen met Daniel, een orthodoxe jood. Deena’s vader, een chassidische geleerde, verzet zich aanvankelijk krachtig tegen dit huwelijk: de getallen die de Hebreeuwse letters van hun namen symboliseren, vormen bij elkaar opgeteld het woord VERDRIET. Toch lijkt het aanvankelijk een gelukkig huwelijk te worden. Samen werken Deena en Daniel aan de restauratie van een oud huis, hun droomhuis. Dan brengt Daniel van zijn werk twee jonge vrouwen mee. Een van hen komt uit het zuiden en is van plan deel te nemen aan de Miss Amerika-verkiezingen, de ander is haar beste vriendin. Daarmee ontstaan ook de eerste barsten in het fundament van het huwelijk van Deena en Daniel: de waarden waarmee Deena is opgegroeid en haar gevoel van wat ‘thuis’ betekent, komen op losse schroeven te staan. In haar tweede roman onderzoekt Pearl Abraham liefdevol en nauwkeurig de verschillen in cultuur en waarden van chassidische en niet-religieuze Amerikanen.

Pearl Abraham groeide op in een chassidisch gezin. Haar eerste taal is het Jiddisch. Ze is de schrijfster van de internationale bestseller Vreugde der wet en geeft colleges aan New York University. Ze woont in New York.

Specificaties

ISBN9789029058407
TaalNederlands
Originele taalEngels
Aantal pagina's299
UitgeverijMeulenhoff
Publicatiedatum1998

Onderwerpen

amerikaanse schrijfsters
  • Zoek een boek

Klanten vertellen

"Zo professioneel!"
Natacha P. uit Sint-Niklaas, België (25/6/2016)

"Het "Dürer"-boek is goed aangekomen. Dank U wel voor de vlotte afhandeling van mijn bestelling."
Jozef C. uit Ninove, België (5/3/2016)

"De eerste boeken die binnenkwamen heb ik besteld bij dekaft.be, hier zijn boeken die tweedehands zijn, maar in principe zo goed als nieuw zijn. Daardoor heb je gewoon nog mooie boeken voor een goedkoop prijsje! [...] Ik heb veel mensen gezien die zo hun twijfels hadden over dekaft.be of welke andere tweedehands boekenwinkel ook, ik wil de twijfels rondom dekaft.be uit de wereld helpen. Wat ik binnenkreeg waren gewoon splinternieuwe boeken, ze worden dus wel zorgvuldig uitgezocht. Nog een leuk puntje was dat ik er boekenleggers bij kreeg[...]. Ik raad jullie aan om snel eens een kijkje te nemen op www.dekaft.be!"
Henriet v. W. uit Buitenpost, Nederland (29/6/2016)

Maak een afspraak met De Kaft