500 cocktails

Heerlijke recepten met allerlei sterdranken, likeuren, mengdranken en versiering

Wendy Sweetser

500 cocktails - Wendy Sweetser
500 cocktails achterflap
Goodreads waardering - 2 beoordelingen
4.21
Dit boek is niet meer op voorraad

Specificaties

ISBN9789059209060
TaalNederlands
Aantal pagina's288
UitgeverijVeltman Uitgevers
Publicatiedatum2008

Onderwerpen

cocktails alcohol

Flaptekst

Dit uitgebreide cocktailboek vormt voor iedere gastheer of gastvrouw een inspiratiebron om dranken te mixen. Als u altijd al thuis cocktails heeft willen maken, maar gewoon niet wist waar u moest beginnen, is dit boek uw steun en toeverlaat. Er staan tips in over alle aspecten van het vak, van het versieren van de glazen tot het roeren, schudden en schenken ervan. Met dit boek wordt uw cocktail gegarandeerd een succes.

• De 500 cocktails, punches, hot toddy’s, sours, alcoholvrije cocktails en drankjes tegen een kater bieden u voor elke gelegenheid het juiste drankje, waardoor u geen ander naslagwerk meer nodig heeft.

• 500 recepten met allerlei sterkedranken, likeuren, mengdranken en versiering. Met dit boek kunt u zelf experimenteren of in de vergetelheid geraakte favorieten maken.

• Een verrukkelijke verzameling cocktails en drankjes: shorts en shooters zoals de Lime Shooter, longdrinks zoals de Tequila Sunrise, en hot toddy’s zoals de Spiced Apple Toddy - in dit boek staan ze allemaal.